Havfiske på Mørekysten - Vikaskjær (3 timer)
Havfiske på Mørekysten - Vikaskjær (3 timer)
Actin tar deg med på en guidet fisketur i det fiskerike området rundt Ålesund. Vi stiller med det beste fiskeutstyret, varme/fLytedresser til alle. Vår lokalkunskap og erfaring garanterer en god opplevelse. Maks antall 12
Les mer
 
 
Borgundfjordfiske (3 - 4 timer).
Borgundfjordfiske (3 - 4 timer).
ACTIN tar deg med på jakt etter den unike Borgundfjordtorsken! Dette tradisjonsrike fiske har funnet sted i mange generasjoner og har hatt en stor betydning for utviklingen av Ålesund som by. Sesong varer fra midten av februar og ut mars måned. Om ønskelig kan vi servere varm mat om bord. Bacalao og fiskesuppe er alltid populært. Alt selvfølgelig laget av egen råstoff.
Les mer
 
 
Linefiske
Linefiske
Dette er en tur hvor vi setter og drar line. Vi gir ei enkel innføring i rigging, egning, setting og draging av line. Gruppa får ansvar for alt arbeid som må gjøres under oppsikt og kommando fra "the captain". Linefiske er et tradisjonsrikt, spennende og krevende fiskeri.
Les mer
 
 
Krabbefiske og krabbefest.
Vi reiser sammen ut å drar krabbeteiner. Krabben sorteres og kokes om bord i båten på vei tilbake til Basen. Her renser vi den og spiser den sammen med det tilbehør som hører til.
Les mer